Gelencsér Attila

KaposvárSzent Imre utca 14., I. emelet 19.1. választókerület
2017 Mar. 20 12:00

A somogyi ellenzéki politikusoknak nem fontos a magyarok biztonsága

Nem szavazták meg a somogyi ellenzéki képviselők a jogihatárzárról szóló törvényt az Országgyűlésben.

 

A történtekről kománypárti képviselőtársaimmal sajtótájékoztatón számoltam be múlt pénteken Taranyban.

 

A sajtó képviselőinek egyebek mellett arról beszéltem, hogy a szocialistákra és más ellenzéki képviselőkre ezúttal sem lehetett számítani Magyarország védelmében. Ők most is a migránsok és Brüsszel érdekeit szolgálják, nem a magyar emberekét.

 

A magyar kormánynak pedig a magyar emberek érdeke, biztonsága a legfontosabb, ezért egy illegális bevándorlót sem engedünk az országba, amíg a kérelmét el nem bírálták.

 

Szászfalvi László, a KDNP országgyűlési képviselője személyesen is megtapasztalhatta a migránsáradatot. A képviselő körzetében Zákánynál tavaly 140. 000 migráns lépte át a magyar határt.

 

Bár a napi híradások már nem tízezrekről, csak néhány száz illegális határátlépőről szólnak, mégsem dőlhetünk hátra: a migrációs áradat csak lelassult, de nem ért véget. Továbbra sem csökken a migrációs nyomás. Ezért a kormány megerősíti a fizikai és a jogi határvédelmet is, mert továbbra is veszély fenyegeti Magyarországot. - mondta Szászfalvi László.

 

Witzmann Mihály a brüsszeli álláspontról elmondta: az Európai Parlament éppen most kezdi a dublini reformot, benne a kötelező betelepítési kvóta vitáját, amely egy automatikus, kötelező és felsőhatár nélküli kvótát javasol.

 

A bevándorláspolitika további szigorítása miatt már megindultak a Magyarország elleni támadások. Brüsszel és a migránspárti szervezetek ismét bírálják hazánkat.  Magukat civilnek valló, alapvetően a bevándorlást segítő szervezetek, illetve politikusok nem tudják elfogadni, hogy Magyarország nem hajlandó befogadni az illegális migránsokat.

 

A migrációs ügyekben illetékes uniós biztos kötelezettségszegési eljárást helyezett kilátásba azon tagállamokkal szemben, amelyek nem tesznek eleget az elosztásos migrációs politikának, amelynek fedezetét az agrártámogatások kárára és uniós adókból fedeznék.

 

A magyar kormány azonban nem hátrál meg, továbbra is kiállunk Magyarország és a magyar emberek védelmében.

Gelencsér Attila

Kaposvár, Szent Imre utca 14., I. emelet 19.
eseménynaptár